loader image
EVente autoktone

Ne
bashkojmë
shqipëtarët!

TI ruajmë vlerat dhe traditat e kombit tonë

eventet
nuk kan fund!

Autochthonous Events

Është kompani qe merret me organizimin e ahengjeve kombëtare, mbrëmje rinore, organizimin e ahengjeve private, organizimin e dasmave, fejesave, ditëlindjeve etj.

krenar
sa nuk ka më!

Autochthonous Events

Jemi krenarë që kemi tejkaluar pritshmëritë e dhjetëra mijëra Shqiptaro-Amerikanëve duke shfaqur artistë shqiptarë të njohur ndërkombëtarisht.

Ne jemi të specializuar në organizimin e eventeve Shqiptare që festojnë dhe promovojnë muzikën tradicionale shqiptare.

Shqipëtarët
N'Amerikë!

Autochthonous Events

Ne si kompani, funksionojmë në 52 shtetet e Amerikës!

Autochthonous Events është një organizator dhe promovues i ngjarjeve të pavarura dhe me shërbim të plotë me bazë në NYC dhe funksionon në të gjitha shtetet e Amerikës.

Play Video

27 Shkurt 2022, 18:00 – 24:00

280 Davenport Avenue, New Rochelle NY 20805, USA

Albërie Hadergjonaj, Robert Berisha, Ylli Demaj dhe 4 Yjet Band

$150 – Për të rritur
$90 – Për fëmijë
*Në biletë përfshihet: Full Menu Dinner dhe Open Bar