loader image
Ne bashkojmë Shqipëtarët!

Rreth nesh

Kush jemi ne?

Lider në evente

Autochthonous Events është kompani qe merret me organizimin e ahengjeve kombëtare, mbrëmje rinore, organizimin e ahengjeve private, organizimin e dasmave, fejesave, ditëlindjeve etj.

Ne si kompani, funksionojmë në 52 shtetet e Amerikës!

Shumë shpejtë ne do ta ofrojmë sallën tonë private për ahengje, dasma si dhe mundësinë e rezervimit nga të gjithë artistët.

Autochthonous Events është një organizator dhe promovues i ngjarjeve të pavarura dhe me shërbim të plotë me bazë në NYC dhe funksionon në të gjitha shtetet e Amerikës.

Ne jemi të specializuar në organizimin e eventeve Shqiptare që festojnë dhe promovojnë muzikën tradicionale shqiptare.

Jemi krenarë që kemi tejkaluar pritshmëritë e dhjetëra mijëra Shqiptaro-Amerikanëve duke shfaqur artistë shqiptarë të njohur ndërkombëtarisht. 

Pse ne?

sepse jemi lider

Ne kemi krijuar një reputacion të madh dhe kemi ndërtuar ura bashkëpunimi me vende të njohura.


Ekipi ynë përpiqet për më të mirën dhe synon fillimet, pasi ne gjithmonë hulumtojmë për të ekzekutuar strategjitë më kreative të marketingut në dispozicion.


Qëllimi ynë është të jemi të bashkuar dhe së bashku ne ruajmë vlerat dhe traditat e kombit tonë!

Tani edhe në SHBA, Autochthonous Events duke u krijuar mundësi e hapësira për të mos u larguar jashtë atdheut!