loader image
Ne bashkojmë Shqipëtarët!

EVENTET

Play Video

27 Shkurt 2022, 18:00 – 24:00

280 Davenport Avenue, New Rochelle NY 20805, USA

Albërie Hadergjonaj, Robert Berisha, Ylli Demaj dhe 4 Yjet Band

$150 – Për të rritur
$90 – Për fëmijë
*Në biletë përfshihet: Full Menu Dinner dhe Open Bar